Engagerad, nyfiken & optimistisk.

Erik Buiten

Jag är en civilingenjörsstudent vid Linköpings universitet, där jag studerar industriell ekonomi. Företagande har alltid varit en del av mitt liv sedan jag kunde gå. Nu vill jag använda den kunskap och erfarenhet jag har samlat på mig genom min utbildning och tidigare erfarenheter för att hjälpa andra företag att växa och prestera. Min passion för entreprenörskap och teknik driver mig att ständigt söka nya lösningar och förbättringar. Med min nyfikenhet och optimism tar jag mig an varje utmaning med engagemang och kreativitet.

Varför satsa på unga frilansare?

Jag tror att det finns många dolda talanger som ännu inte har fått en plattform att synas på. Genom att anlita lokala frilansare för olika uppdrag, kan jag säkerställa att det är personer som verkligen brinner för det de gör som utför jobbet. Detta gör att du kan fokusera på det du brinner för, samtidigt som du får högkvalitativa resultat från experter inom varje område. Dessutom gäller min nöjd kund-garanti för allt arbete.

Kostnads-
effektiva lösningar

Jag erbjuder professionella tjänster till en bråkdel av kostnaden hos etablerade byråer. Genom att använda moderna mallar och verktyg kan jag hålla kostnaderna nere utan att kompromissa med kvaliteten. Jag rekommenderar aldrig en lösning jag inte tror kommer löna sig.

Innovativa & Flexibla
lösningar

Jag tar en flexibel och innovativ approach till webbutveckling, vilket innebär att jag ständigt lär mig och anpassar mig efter de senaste trenderna och teknikerna. Genom att använda populära och pålitliga verktyg som WordPress och Elementor skapar jag lösningar som är både skalbara och lättanvända.

Nöjd-kund garanti, på allt!

Din tillfredsställelse är min högsta prioritet. Därför erbjuder jag en nöjd kund-garanti – om du inte är nöjd med resultatet, kommer jag inte att fakturera dig. Jag är engagerad i att leverera högsta kvalitet och säkerställa att du är helt nöjd med mitt arbete.

Personligt & engagerat samarbete

Som frilansare arbetar jag nära dig genom hela processen, från idé till färdig hemsida. Jag är lättillgänglig för frågor och anpassningar och strävar efter att bygga en långsiktig relation med varje kund. Mitt mål är att du ska kunna fokusera på det du gör bäst, medan jag tar hand om din digitala närvaro.

Redo att ta din digitala närvaro till nästa nivå?

Kontakta mig eller boka ett kostnadsfritt rådgivningsmöte redan idag!

Learn how we helped 100 top brands gain success