Tjänster

Beroende på omfattning och område utförs tjänsterna tillsammans med duktiga frilansare, men vi erbjuder alltid samma höga kvalitet och garanti!

Hemsidor &
Webbshop

En professionell hemsida är en grundpelare för din digitala närvaro. En välutformad hemsida bygger förtroende, ökar din synlighet online och kan drastiskt förbättra dina affärsresultat. Med en effektiv webbshop kan du nå nya kunder och öka försäljningen dygnet runt.

Foto, Video &
Grafisk Design

Visuellt innehåll av hög kvalitet är avgörande för att engagera din målgrupp och stärka ditt varumärke. Genom professionella foton, videor och grafisk design kan du kommunicera ditt budskap effektivt och skapa en stark visuell identitet som skiljer dig från konkurrenterna.

Sociala medier

Sociala medier är en kraftfull plattform för att nå ut till din målgrupp och bygga relationer med dina kunder. Genom att hålla dina konton uppdaterade och engagerande kan du öka din synlighet, driva trafik till din hemsida och bygga en lojal kundbas.

Strategi & Rådgivning

Med rätt strategi och rådgivning kan du maximera din digitala närvaro och uppnå dina affärsmål. Jag hjälper dig att identifiera de bästa lösningarna för ditt företag och erbjuder skräddarsydda rekommendationer som passar din unika situation.

Öka synligheten

Jag bygger dina hemsidor med WordPress och Elementor, vilket innebär att du får en plattform som är enkel att redigera och uppdatera själv. Du är aldrig låst till en specifik leverantör och kan enkelt göra ändringar efter behov.

Kostnadseffektivt

Genom att använda effektiva program, mallar och AI kan jag erbjuda mycket konkurrenskraftiga priser. Du får en professionell och anpassad hemsida utan att behöva betala för dyra byråtjänster. Det innebär hög kvalitet till en bråkdel av kostnaden.

6 Mån Support

Jag erbjuder alltid 6 månaders support efter att tjänsten är utförd. Detta inkluderar hjälp med att redigera bilder, beskära, skala ner samt justera och optimera din hemsida efter dina önskemål. Du kan känna dig trygg med att få fortsatt stöd även efter lansering.

Vanliga frågor

Jag erbjuder skräddarsydda lösningar som passar ditt företags unika behov och budget. Mina priser är förmånliga och är ett öppningserbjudande, med tanke på att jag är i uppstartsfasen och ännu inte har så många klienter att visa upp som referens. Här är några exempel:

 • Enkel hemsida: Från 5000 SEK
 • Hemsida med lätt e-handel: Från 10000 SEK
 • Större hemsida med omfattande grafisk design och avancerade funktioner: Från 15000 SEK

Jag strävar efter att leverera högkvalitativa resultat till konkurrenskraftiga priser genom att använda effektiva verktyg och smarta lösningar. Varje projekt är unikt och skräddarsys efter dina specifika behov och önskemål.

Kontakta mig gärna för att diskutera din vision och få en exakt offert.

För en enkel hemsida ingår allt du behöver för att komma igång! Själva byggandet av hemsidan, domänregistrering, webbhotell,  Elementor Pro och 6 månaders supportpaket efter projektets slut. 

Efter att din hemsida är färdigställd går vi gemensamt igenom slutresultatet. Du får en personlig kurs i hur du använder din nya hemsida effektivt. När du har godkänt hemsidan sker den officiella överlämningen och slutfaktureringen för projektet.

För alla våra tjänster ingår ett 6 månaders stort servicepaket. Under denna period kan du göra justeringar på din hemsida efter behov med vår hjälp. Vi håller en ständig kommunikation för att säkerställa att allt fungerar som det ska. Det innebär att vi övervakar och optimerar din hemsida för bästa möjliga synlighet, inklusive hastighetsanalyser och optimering av bilder och texter.

När servicepaketet löper ut får du en fråga om vilket servicepaket du vill ha framöver. Vi erbjuder tre alternativ: Lilla, Mellan och Stora servicepaketet, så att du kan välja den nivå av support som passar dina behov bäst.

Lilla Servicepaketet – 149 kr/månad:

 • Inkluderar domännamn, hosting och Elementor Pro.
 • Några små justeringar varje månad för att hålla din hemsida uppdaterad och fungerande.

Mellan Servicepaketet – 299 kr/månad:

 • Allt som ingår i Lilla Servicepaketet.
 • Kontinuerliga hastighetskontroller och SEO-anpassning.
 • Optimering av hemsidan och dess innehåll.
 • Fler små korrigeringar och enstaka större ändringar eller tillägg av nya produkter.

Stora Servicepaketet – 349 kr/månad:

 • Omfattande service som inkluderar alla fördelar från Mellan Servicepaketet.
 • Möjlighet att göra fler ändringar eller lägga till nya sidor och produkter.

 

Jag erbjuder dessa servicepaket för att passa olika behov och budgetar. Jag hjälper gärna dig att välja det paket som bäst passar dig och ditt företag. Om du inte drar full nytta av fördelarna i ett större paket, kommer jag endast fakturera för det mindre paketet. Det är en del av min flexibilitet och mitt lösningsorienterade arbetssätt för att säkerställa att du får exakt den support du behöver.

Jag strävar efter att få igång projekt så snabbt som möjligt. Vanligtvis är det första utkastet klart inom några dagar, och sedan arbetar jag nära med dig för att säkerställa att hemsidan är precis som du önskar. Tiden det tar beror på projektets omfattning och dina specifika önskemål. För projekt som inkluderar fotografering eller mer avancerade designelement kan tidsramen variera något.

Jag är flexibel och anpassar mig till dina behov för att säkerställa att du är helt nöjd med resultatet. Kontakta mig gärna så diskuterar vi mer detaljerat om din vision och hur vi kan påbörja arbetet.

Du kan vara involverad i varje steg av processen. Vi börjar med en konsultation för att förstå dina visioner och mål. Under utvecklingen har du möjlighet att ge feedback och godkänna designförslag. Genom regelbundna uppdateringar och öppna kommunikationskanaler säkerställer vi att slutresultatet motsvarar dina förväntningar.

Efter att vi kommit överens om att gå vidare med mitt förslag, betalas en preliminär avgift på 500 kr för domänregistrering och webbhotell för ett år. Arbetet påbörjas när denna deposition är betald. Under projektets gång håller vi en löpande dialog så att du alltid har koll på hur mycket olika val kommer påverka slutpriset. När projektet är klart och du har gjort en slutbesiktning, skickas en slutfaktura för arbetet. Överlämning av hemsidan sker när fakturan är betald. Alla fakturor har 30 dagars betalningstid, men överlämning sker först efter betalning.

Vi strävar alltid efter att åtgärda de delar du inte är nöjd med, och vi går igenom vad som har utlovats och önskats. Om vi mot förmodan inte kan nå en lösning där du är nöjd, avbryts arbetet och du faktureras inte för timmarna som lagts på projektet enligt vår nöjd kund-garanti. Inköp som domänregistrering och webbhotell återbetalas dock inte, då dessa kan återanvändas i framtiden. 

Redo att ta din digitala närvaro till nästa nivå?

Kontakta mig eller boka ett kostnadsfritt rådgivningsmöte redan idag!

Learn how we helped 100 top brands gain success