Hemsida

Upptäck fördelarna med en hemsida som ät byggd för att växa med ditt företag.

Bild på Erik Buiten

En hemsida är grunden för all digital närvaro

Förtroende &
trovärdighet

En professionell hemsida skapar ett starkt första intryck och bygger förtroende hos dina potentiella kunder. Det är ofta det första stället de besöker för att lära sig mer om ditt företag. Genom att presentera relevant information och en attraktiv design visar du att ditt företag är seriöst och pålitligt.

Tillgänglighet
& räckvidd

Med en hemsida är ditt företag alltid öppet, dygnet runt, vilket gör det möjligt för kunder att hitta och kontakta dig när som helst. En väloptimerad hemsida kan också öka din synlighet på sökmotorer som Google, vilket leder till fler besökare och potentiella affärer. Även små företag kan nå en global publik och konkurrera på en större marknad.

Fördelar med mina hemsidor

Upptäck fördelarna med en hemsida som ät byggd för att växa med ditt företag.

Öppen

Jag tycker att man ska förtjäna lojalitet, därför var det ett krav för mig att alla hemsidor jag bygger är helt öppna, så att man enkelt kan byta om man inte skulle vara nöjd. Du låser aldrig upp dig till enbart en leverantör utan kan fritt exportera sidan för att byta webbhotell eller hemsidebyggare

Skalbar

Alla mina hemsidor är skalbara för att kunna växa i takt med ditt företag. Vill du lansera en E-handel? Inga problem, det integreras enkelt in i din nuvarande hemsida!

Optimerad

Man brukar säga att man har några få sekunder på dig att väcka intresse, därför optimerar vi alla hemsidor för att vara både snabba men även tillföra värde för besökaren. Mer än hälften av all webtrafik är från mobilen, så därför optimeras hemsidan även för att visas på liten skärm!

Effektiv

Jag har som mål att alla kunders investeringar ska löna sig flera gånger om, därför pressar jag priserna och erbjuder kostnadsfri rådgivning för att maximera din avkastning. 

Vill du sälja dina produkter på nätet?

Genom att sälja dina produkter online breddar du din målgrupp till i princip vem som helst! Mina hemsidor med E-handel är byggda för att vara så smidiga som möjligt, med direkt integration till betaltjänster som Klarna och fraktlösningar med t.ex. Postnord. Allt detta för att du ska kunna fokusera på det du brinner för.

Komplettera med dessa tjänster

Foto, Video &
Grafisk design

Visuellt innehåll är avgörande för att fånga besökares uppmärksamhet och förmedla ditt företags identitet. Professionella bilder, videor och grafisk design gör din hemsida mer attraktiv och engagerande, vilket leder till längre besökstider och högre konverteringsgrad.

Social media

Att integrera din hemsida med sociala medier skapar en sammanhängande digital närvaro och ökar din räckvidd. Genom att dela innehåll och uppdateringar på plattformar som Facebook, Instagram och LinkedIn driver du trafik till din hemsida och engagerar med din målgrupp på flera kanaler.

Strategi & Rådgivning

En genomtänkt digital strategi hjälper dig att maximera effekten av din hemsida och dina marknadsföringsinsatser. Genom att dra nytta av expertis inom strategi och rådgivning kan du säkerställa att alla delar av din digitala närvaro samverkar för att uppnå dina affärsmål och driva tillväxt.

Redo att ta din digitala närvaro till nästa nivå?

Kontakta mig eller boka ett kostnadsfritt rådgivningsmöte redan idag!

Learn how we helped 100 top brands gain success